Nieuws

Top 5 klasseringen Knokke Hippique


Na zijn succesvolle deelname in Lons le Saunier eerder deze maand, trok Constant via Zuid-Frankrijk naar onze contreien en behaalde hij er een paar knappe resultaten! De eerste halte was de Longines Global Champions Tour van Cannes, gevolgd door de CSIO5* Rotterdam en eindigend in de fonkelnieuwe Belgische 5* wedstrijd Knokke Hippique.

Op 13 juni reden Constant en Citizenguard Million Dreams naar de derde plaats in de 1m50 Barema A proef te Cannes, na een foutloze omloop in 60 seconden. De volgende week pakten onze ruiter en Diamanthina van 't Ruytershof de overwinning in de eerste proef van het CHIO Rotterdam. Met een foutloze omloop in 60.90 sec. won de combinatie de Dura Vermeer Prijs (1m55).

Vorige week was het tijd om de eigen fans een plezier te doen met prestaties voor een thuispubliek te Knokke Hippique. Constant was duidelijk in vorm voor deze thuismatch en verzamelde top 5 plaatsen over drie wedstrijddagen.

Op vrijdag werden Constant en Citizenguard Toscan de Sainte Hermelle vierde in de Ghelamco Prijs, een proef van het Barema A over 1m50, na een foutloze rit in 64.12 sec. De volgende dag stonden Constant en Citizenguard Rioso van de Kapel op het derde schavotje van het podium van de Speed & Handiness proef (1m45, foutloos in 64.97 sec.). Constant sloot de wedstrijd in schoonheid af met een mooie vierde plaats in de Porsche Grote Prijs (1m60) na een dubbele foutloze zit in 42.82 sec. met Citizenguard Taalex.

 

Met dank aan Perrine Luca voor de knappe foto!