Nieuws

Citizenguard Taalex in topvorm in Madrid!


Afgelopen weekend was Constant aan het werk op de Longines Global Champions Tour van Madrid, waar zijn SBS hengst Citizenguard Taalex (v. Tangelo vd Zuuthoeve) nogmaals zijn grote vorm bevestigde.

 

Op zaterdag pakten Constant en Citizenguard Taalex de overwinning in de Trofeo Repsol, een 1m45 proef van het Barema A rechtstreeks op tijd. In deze proef, tellend voor de Longines ranking, reden zij foutloos rond in een tijd van 66.99 seconden.

Ook zondag sloot onze combinatie de wedstrijd nog in schoonheid af met een knappe tweede plaats in de “koningenproef”, de Copa del Rey. 44 combinaties kwamen aan de start van deze Barema A proef over 1m55 in twee omlopen, eveneens tellend voor de Longines ranking. Slechts 12 van hen konden van het hout blijven in de eerste omloop. Constant en Citizenguard Taalex zetten twee perfecte omlopen neer in een tijd van 52.18 seconden, op een haar van de winnar Roger-Yves Bost (51.45 sec.).

 

Na deze succesvolle etappe is het tijd om door te trekken naar de LGCT Shanghai met Citizenguard Cadjanine Z en Citizenguard Million Dreams.

 

Klik hier voor de volledige resultaten van Madrid.

Klik hier voor meer info over Shanghai.

Klik hier om de competitie in Shangai live te volgen via GCT Tv.