Nieuws

Top 10 prestaties op de eerste wedstrijd van het jaar!


Afgelopen weekend was het tijd om, na een welverdiende pauze, er terug op uit te trekken. Terwijl Constant naar onze noorderburen op Jumping Amsterdam reisde, zakte stalruiter Gavin Harley (IRL) af naar het warmere zuiden in Oliva. Allebei hebben zij prima gepresteerd!

 

Afgelopen vrijdag behaalden Gavin en Understone van de Kapel (Happy Wind d’Hof ten Bosch) een knappe tweede plaats in de Gold 3 1m40 proef. Zij wisten foutloos te blijven in een tijd van 32.27 seconden in de tweede omloop. Op zaterdag wist Gavin zijn prestatie van de dag ervoor nog te verbeteren met Ralphy Utopia de Ransbecq (v. Ohio van de Padenborre): met twee foutloze omlopen in een tijd van 30.75 sec., meer dan twee seconden sneller dan de volgende combinatie, behaalde onze ruiter de overwinning in de grote toer 1m45 (Gold 4)!

 

Ook Constant deed het meer dan verdienstelijk tijdens Jumping Amsterdam. Op vrijdag behaalde hij een knappe tweede plaats in de Mercedez Benz Prijs, een 1m45 proef. Samen met Diamanthina van ’t Ruytershof (Diamant de Semilly x Carthago) bleef hij dubbel foutloos in een tijd van 24.60 sec.

Ook in de Grote Prijs Amsterdam 1m60 bleef Constant dubbel nul met Citizenguard Taalex (Tangelo van de Zuuthoeve x Alexis Z) en klokte af op 38.32 sec., goed voor een mooie zesde plaats.

 

Het jaar is dus goed ingezet voor hippisch centrum Van Paesschen!

De volgende wedstrijd sluit deze week naadloos aan op Jumping Amsterdam voor Constant, die Citizenguard Cadjanine Z en Diamanthina van ’t Ruytershof meeneemt naar het Franse Bordeaux.

 

Vanaf nu kan u trouwens ook naar onze website surfen onder de url www.constantvanpaesschen.be.

 

Klik hier voor de volledige resultaten van Jumping Amsterdam.

Klik hier voor de volledige resultaten van Oliva.

Klik hier voor website en info van Jumping International de Bordeaux.

 

Op de foto: Citizenguard Taalex