Nieuws

Super resultaten tijdens de Gucci Masters van Parijs!


Afgelopen weekend nam Constant drie paarden mee naar de CSI5* van Parijs, en behaalde met alle drie top 5 klasseringen!


Donderdag startte de wedstrijd al goed met een tweede plaats in de Prix City of Los Angeles, een 1m45 proef. Constant en Citizenguard Taalex (Tangelo vd Zuuthoeve x Alexis Z) reden een foutloze ronde in 55.64 sec.  

De volgende dag bevestigde onze ruiter zijn goede vorm met nog een tweede plaats, dit keer in de Prix GDE 1m55. Ook daar bleef hij foutloos met Citizenguard Toscan de Sainte Hermelle (Surcouf de Revel x Bayac de Sainte Hermelle), met een barragetijd van 35.32 seconden.

Die avond reed Constant DIamanthina van ‘t Ruytershof (Diamant de Semilly x Carthago) in de  Longines Speed Challenge. Met 60.06 seconden was hij minder dan een seconde trager dan de winnaar en behaalde hij een knappe vierde plaats.

Om een goede wedstrijd mooi aft e sluiten deden Constant en Citizenguard Toscan de Sainte Hermelle het ook nog eens fantastisch in de Grote Prijs van gisteren. 43 combinaties gingen van start in deze 1m60 5* rubriek, 12 mochten door naar de barrage. Onze combinatie reed een uitstekende foutloze ronde en mocht door naar wat een bloedstollende barrage zou worden. Hier waren Martin Fuchs (34.58 sec.) en Ludger Beerbaum (34.67 sec.) hem een haar te snel af. Met een tijd van 34.80 seconden mocht Constant op een mooie derde trede van het podium plaatsnemen.

Constant neemt deze week Citizenguard Cadjanine Z en Citizenguard Understone vd Kapel mee naar de  5* wedstrijd van La Coruña.

 

Klik hier voor de volledige resultaten van de Gucci Masters.

Klik hier voor meer informatie over La Coruña.