Nieuws

Uitstekend weekend in Strazeele !


Vorig weekend nam Constant Diamanthina van ‘t Ruytershof en Ralphy Utopia de Ransbecq mee naar de CSI2* van Strazeele (FRA). Over de drie wedstrijddagen heeft onze ruiter uitstekende prestaties geleverd met o.a. twee overwinningen!

 

Vrijdag zaten Constant en Diamanthina van ‘t Ruytershof (Diamant de Semilly x Carthago) bij de 22 combinaties die de barrage mochten rijden in de Prix SCREG (Barema A rechtstreeks tegen tijd, 1m40). Constant reed een foutloze barrage in een onklopbare tijd van 35.70 seconden - twee seconden sneller dan de tweede combinatie – en kaapte de overwinning!

 

Tijdens de Prix Royal Horse (Barema A, geen barrage) herhaalden Constant en Diamanthina hun prestatie : zij bleven opnieuw van het houd af in een tijd van 58.07 sec. – alweer twee seconden sneller dan de tweede – en behaalden hun tweede overwinning.  

 

Op zondag behaalden Constant en Ralphy Utopia de Ransbecq (Ohio vd Padenborre x Darco) een knappe tiende plaats in de 1m45 Grand Prix du Conseil Général du Nord.

 

Maar er is nog goed nieuws : Constant is opnieuw gestegen in de Longines FEI Wereldranking en staat op de 22ste plaats (vorig 26)! Hiermee is onze ruiter tweede beste Belg in de wereldranking!

 

Wij willen van de gelegenheid gebruik maken om iedereen die ons steunt te bedanken : in het bijzonder eigenaars Alain Van Campenhoudt en Stoeterij van de Helle en onze sponsors;

 

- Adeps
- Aliments Eugène Mathy

- Animo Italia
- Antarès Sellier

- Champagne Drappier
- Citizenguard/Citizenservices

- Equine America
-Freejump

- Kentucky Horsewear

- Peter Van Santfoort Paardenbodems
- Simon's Horseshop


en uiteraard, niet te vergeten, onze fans. Enorm bedankt voor uw steun en vertrouwen!

 

Volgende wedstrijd op het programma: CSI2* Assen (NED) met Citizenguard Taalex en Citizenguard Toscan de Sainte Hermelle deze week.

 

Klik hier voor de volledige resultaten

Klik hier voor de FEI ranking

Klik hier voor meer informatie over de CSI2* Assen