Nieuws

Top 3 klasseringen tussen de sterren in LA!


Geen tijd om op adem te komen voor Constant na het BK: Citizenguard Million Dreams en Citizenguard Cadjanine Z wachtten hem tijdens de laatste competitiedag in Lanaken al op aan de andere kant van de Atlantische Oceaan. Niet lang na het behalen van de zesde plaats daar zat hij al op het vliegtuig naar het zonnige Californië.

 

Onze wereldreiziger deed het uitstekend tijdens de Longines Los Angeles Masters Grand Slam.

Op vrijdag reed Constant Citizenguard Million Dreams (Diamant de Semilly x Concetto I) voor de Longines Speed Challenge, een 1m45 proef die meetelde voor de Longines Rankings. 44 combinaties reden mee, en onze ruiter zat niet alleen bij de 12 gekwalificeerden, maar behaalde ook nog een prachtige 2de plaats met een tijd van 60.13 seconden – 0.13 sec. na winnaar Jane Richard Philips!

 

De volgende dag startten Constant en Million Dreams in de Fox Sports Trophy (1m50, Longines ranking). 11 van de 23 starters mochten door naar de barrage. Constant was zeer snel, maar kreeg af te rekenen met twee balken. Hij verkreeg een nog steeds mooie 10de plaats (8 strafpunten, 32.25 sec.).

 

Zaterdagavond was het tijd om Citizenguard Cadjanine Z (Cannabis I x Feinschnitt I vd Richter) naar de Battle of the Nations mee te nemen. 31 van de beste ruiters gingen van start in deze proef van het Barema A over 1m55 die eveneens meetelde voor de Longines rankings. Constant en Cadjanine zaten bij de 12 gekwalificeerden voor de winning round en deden het uitstekend: zij behaalden de derde plaats na een foutloze rit in 40.09 sec.!

 

Deze week is Constant aan het werk tijdens de CSI2* van Strazeele (FRA)!

 

Klik hier voor de volledige resultaten

Klik hier voor voorprogramma en resultaten van Strazeele