Nieuws

Ralphy Utopia de Ransbeck op pensioen


Rioso van de Kapel, op pensioen sinds begin dit jaar, kreeg onlangs het gezelschap van Ralphy Utopia de Ransbeck, nog een merrie die voor mooie successen zorgden voor Constant. Beide merrie zijn 15 jaar oud en genieten van een welverdiend pensioen op de weide te Buizingen.

 

“Het is een mooi hoofdstuk dat afgesloten wordt”, vertelt Béatrice Van Paesschen. “Ralphy staat bij Rioso op de wei, lekker thuis, en we hopen dat ze nog twintig jaar bij ons zijn.”

 

Rioso heeft haar laatste internationale rubriek op 12 december 2015 gelopen, terwijl Ralphy nog één keer buiten kwam dit jaar in Odense, op 21 mei. Deze twee zeer competitieve merries deden Constant schitteren in de jachtparcoursen en grote prijzen, van junior tot senior...

 

“Rioso en Ralphy waren Constant’s paarden vanaf de juniors. Met Rioso won Constant onder andere het BK junioren. Met Ralphy werd hij vervolgens Belgisch kampioen bij de young riders! Beide merries waren zeer competitief, Rioso was zelfs één van de snelste paarden die er was. Dankzij hen kon Constant van zich laten horen tijdens rankingproeven en tijdens het GCT circuit. Hij heeft veel aan hen te danken! Wij zouden de ploeg rond Ralphy en Rioso willen bedanken voor de tien mooie wedstrijdjaren”.

 

Ralpy en Rioso genieten zichtbaar van elkaars gezelschap op de wei.

 

Bron: L’Equimag

Foto: Van Paesschen Equestrian Center