Nieuws

CSI4* Ascona: Carlow sprong geweldig!


 

Na een succesvolle deelname aan de CSI4* Ascona (SUI) vorige week, die hij afsloot met een knappe zevende plaats in de Grote Prijs 1m60 met Carlow van de Helle, treffen we Constant deze week in Lier. En onze ruiter trekt met een zeer tevreden gevoel door, na deze tweede wedstrijd met nieuwkomer Isidoor van de Helle:

 

“Carlow van de Helle sprong drie dragen geweldig! Ik heb niet echt hard gereden voor de tijd in de Grote Prijs, want ik wil mijn paarden vooral opbouwen naar de toekomst nu. Met Isidoor van de Helle heb ik er weer een superpaard bij van Stoeterij van de Helle. De toekomst ziet er veelbelovend uit!”

 

Met Carlow van de Helle reed Constant foutloos in de 1m50 GP Qualifier van vrijdag en nog eens dubbel foutloos in de Grote Prijs (42,83 sec.), wat een mooie zevende plaats opleverde. Ook met Astro Boy reed onze ruiter op zaterdag foutloos. De pas achtjarige hengst uit Canturo x Qredo de Paulstra (BWP) Isidoor van de Helle zette veelbelovende prestaties neer: op vrijdag tikte hij er nog één balkje af in de 1m45, maar op zaterdag liet de combinatie zich op geen enkele fout betrappen.

 

Foto: Frank Fotistica

Auteur: Kim Schoukens