Nieuws

Dubbele winst in Oliva!


Vorige week was de tweede week van de tweede tournee van de Mediterranean Equestrian Tour te Oliva Nova, Spanje, aangebroken voor Constant en zijn team. Het milde klimaat bevalt onze ruiters duidelijk uitstekend, want zowel Constant als Gavin Harley wisten knappe resultaten in de wacht te slepen!

 

De toon was gezet op zaterdag, met een knappe zesde plaats voor stalruiter Gavin Harley (IRL) en de Nabab de Reve-merrie Belladonna II de Longpre in de Gold 1m40 proef. De combinatie reed foutloos rond in een tijd van 69,41 seconden.

Ook Constant deed het schitterend met zijn aanwinsten van Stoeterij van de Helle! Op zaterdagavond pakte hij met Compadre van de Helle (°2007, Holstein, Casall ASK x Concerto II) de overwinning in de Gold 1m45 na een dubbel foutloze rit in een barragetijd van 39,17 sec. 

Op zondag sloot onze ruiter de wedstrijd fantastisch af, met nog een overwinning in de C.H.G. Grand Prix, een proef van het Barema A met barrage over 1m45. 75 combinaties en 19 barragisten wist Constant, in het zadel van Carlow van de Helle (°2007, Holstein, Caretino x Corofino I), voor te blijven. De combinatie bleef netjes van het hout en zette een tijd van 37,65 sec. neer. 

 

Ook deze week zijn onze ruiters aan het werk op de Mediterranean Equestrian Tour! Je kan hen volgen via deze link. 

 

Klik hier voor de resultaten van de Gold 1m40

Klik hier voor de resultaten van de Gold 1m45

Klik hier voor de resultaten van de Grote Prijs

 

Foto's met dank aan Fotistica