Nieuws

Goede resultaten in Oliva Nova


Constant vertoeft momenteel in het zonnige zuiden van Europa met een heel aantal van zijn nieuwe talenten, waar hij meerijdt tijdens de Mediterranean Equestrian Tour te Oliva Nova. Daar wist hij vorige week een paar knappe resultaten te behalen.

 

 

Zo werd hij op donderdag met zijn Diamant de Semilly zoon Duanda of the Lowlands Z knap tweede in de rubriek voor zevenjarige paarden over 1m35 met barrage. De combinatie bleef dubbel foutloos en zette een barragetijd van 33.24 seconden neer.

Ook op vrijdag zat er een top vijf plaats in, deze keer met Compadre van de Helle (°2007, Holstein, Casall ASK x Concerto II). In de Gold proef over 1m45 bleven zij foutloos in een tijd van 64.15 seconden en behaalden zij zo de vierde plaats.

Zaterdag werd Constant nog negende met Carlow van de Helle (°2007, Holstein, Caretino x Corofino I) in de Gold 1m45 met barrage. Onze combinatie bleef van het hout in het basisparcours maar tikte er één balkje af in de barrage.

 

De tweede week te Oliva Nova is intussen van start gegaan. Voor de resultaten en livestreaming kan u hieronder doorklikken.

 

Klik hier voor de resultaten

Klik hier voor de livestreaming

 

Foto: Sportfot