Nieuws

Mooie resultaten op de CSI2* Lier


Vorig weekend ruilde Constant de Spaanse zon in voor zijn thuispubliek op de Winter Equestrian Nights te Lier, met een paar van zijn nieuw aangekomen talenten. Een goede oefening voor deze toekomstprospecten met veelbelovende resultaten!

 

Op zaterdagavond zaten er twee mooie resultaten in: met Jilbert van ’t Ruytershof (Numero Uno x Cartani) werd Constant de gedroomde winnaar van de rubriek voor zevenjarige hengsten, gesponsord door eigenaar Stoeterij van de Helle. Onze combinatie reed dubbel foutloos rond in een barragetijd van 36,59 sec.

Met zijn ander Stoeterij van de Helle-paard Calore van de Helle (Casall x Lord) werd hij nog mooi vijfde in de Grote Prijs. De twee kwalificeerden zich voor de barrage maar kregen daar een balk.

Geen wedstrijd deze week, maar onze ruiter reist opnieuw af naar Oliva Nova voor het tweede luik van de Mediterranean Equestrian Tour die volgende week dinsdag van start gaat. Daarvoor heeft hij niet minder dan negen paarden mee, namelijk: Compadre vd Helle, Calore vd Helle, Carlow vd Helle, Jilbert van ‘t Ruytershof, Duanda of the Lowlands Z, Julie vd Verbingshoeve, Belladonna II de Longpre, Astro Boy en Hamlet vd Donckhoeve.

 

Klik hier voor de volledige resultaten van de hengstencompetitie

Klik hier voor de volledige resultaten van de Grote Prijs

Klik hier voor meer informatie over de MET Oliva Nova

 

Foto's: Sportfot