Nieuws

Top tien plaatsen in Oliva Nova


De derde week van de Mediterranean Equestrian Tour gaat van start, en Constant verzamelde al een paar mooie resultaten in de voorgaande proeven.

 

Kongsberg HH Z (Zangersheide, Kashmir van Schuttershof x Pablo van Berckenbroeck) deed het goed in de proef voor zevenjarige paarden en behaalde de tweede en derde plaats met twee dubbel foutloze rondes en tijden van respectievelijk 32.72 sec. en 32.57 sec. tijdens de eerste week.

 

Constant reed Compadre van de Helle (Holsteiner hengst, Casall ASK x Concerto II) naar de 8ste plaats in de 1m45 Gold 4 na een foutloze rit in 69.12 sec. Ook op zondag deed hij het uitstekend in het zadel van zijn andere Holsteiner hengst Carlow vd Helle (Caretino x Corofino I) en behaalde hij de derde plaats in de Gold 4 1m45 na weer een dubbel foutloze rit in 47.64 sec.

 

Vorige week begon Constant met een tweede plek in de proef voor zevenjarige paarden (1m35) met KWPN hengst Astro Boy (Sarantos x Guidam), waar hij weerom van het hout bleef tijdens de twee rondes en een tijd van 28.25 sec. neerzette. Onze ruiter sloot de week af met een tweede plaats in de Gold 1m45, waar hij met Carlow vd Helle nogmaals de balken in de lepels liet liggen in een tijd van 38.71 sec.

 

“Carlow en Compadre zijn ongelofelijke paarden”, zegt Constant. “Carlow is zeer krachtig en scherp, en Compadre ontwikkelt zich naar een zeer competitief paard. Ik ben heel tevreden met al mijn paarden!”

 

Klik hier voor de volledige resultaten