Nieuws

Moroccan Tour goed begonnen!


Constant werkt momenteel de 3de manche van de CSI-W 3* Moroccan Tour af en mag alvast terugkijken op twee geslaagde weken in Tétouan en Rabat!

 

Onze ruiter begon eraan met een overwinning in de 1m35 van Tétouan: een foutloze ronde in 62,71 sec. met Rioso van de Kapel werd het beste resultaat in deze CSI-W3* de la Jumenterie. De volgende dag was het nogmaals prijs voor Constant en Rioso in dezelfde proef! Met Ralphy Utopia de Ransbeck werd hij ook nog eens tweede in de 1m45 CSI-W 3* de la Jumenterie na een dubbel foutloze rit in 32.99 sec.

 

De volgende week, in Rabat, bleef Constant presteren. Hij verkreeg de derde plaats in het zadel van Diamanthina van ’t Ruytershof na een foutloze rit in 59,64 sec. in de 1m45, gevolgd door twee top 10 plaatsingen: een zevende plek in de 1m45 met Ralphy Utopia de Ransbeck en een zesde plaats, eveneens in de 1m45, met Rioso van de Kapel.

 

Constant zal dit weekend in El Jadida aan het werk zijn.

 

Met de aankomst van nieuwe talenten kan team Van Paesschen uitkijken naar een mooie toekomst. Carlow van de Helle (°2007, Caretino x Corofino I) en Compadre van de Helle (°2007, Casall Ask x Concerto II) kwamen Diamanthina van ’t Ruytershof en Hamlet van de Donkhoeve vervoegen dankzij het vertrouwen van Stoeterij van de Helle. Constant mag ook rekenen op 7-jarigen Astro Boy (eigenaar Marine Lenoble) en Kongsberg HH Z.

 

Klik hier voor de volledige resultaten van Tétouan

Kilk hier voor de volledige resultaten van Rabat