Nieuws

Constant doet het goed in Zwitserland!


 De laatste weken van augustus bracht Constant door in Zwitserland, waar hij eerst naar Verbier trok en de week nadien in St Moritz aan het werk was. Op beide concoursen zette hij knappe resultaten neer!

 

Op de CSI3* Verbier startte Constant meteen goed, met een knappe tweede plaats in de Prix Société développement Verbier Val de Bagnes, een 1m45 proef van het Barema A rechtstreeks tegen de tijd, waar hij Ralphy Utopia de Ransbeck (v. Ohio van de Padenborre) foutloos rondstuurde in 61.23 seconden. Nog in Verbier wist hij met Citizenguard Rioso van de Kapel (v. Idem d’Azur) op zaterdag de Kleine Grote Prijs Rhône Gestion te winnen! Hij stuurde Rioso dubbel foutloos over de balken in 34,41 seconden voor deze proef over 1m40, bijna twee seconden sneller dan de tweede combinatie.

 

De week nadien bleef onze ruiter in Zwitserland en trok hij door naar St Moritz, waar hij opnieuw knappe resultaten behaalde met Ralphy en Rioso. Op donderdag behaalde hij met Ralphy Utopia de Ransbeck de derde plaats in de CSI4* Preis Sportstall Tina Pol (1m50) na een foutloze rit in 54,98 sec. Zondag stuurde hij Citizenguard Rioso van de Kapel naar de overwinning in de Preis des Gönnerclubs (1m40) na opnieuw een foutloze omloop in 51,07 sec.

 

Deze week is Constant opnieuw in eigen land te bewonderen tijdens de CSI5* Stephex Brussels Masters!