Over ons

Stanny Van Paesschen heeft drie keer deelgenomen aan de Olympische Spelen (bronzen medaille teams in Montreal, betrokkenheid in Atlanta en Athene), de World Games (bronzen medaille teams op de Spelen in Jerez, ....) en nam deel aan vele Nations Cups.

Hij won verscheidene  titels, Kampioen van België Juniors in 1970, vice-Europees Kampioen Juniors in 1973, meerdere malen vice-kampioen van België Seniors, Belgisch kampioen Seniors in 1976 en 1986, de Beker van België in 2002 ....

Stanny Van Paesschen ondersteunde verschillende missies van de Belgische federatie.

Hij is momenteel coach van Saoedi-Arabië.
In 2010, onder zijn leiding, won Saoedi-Arabië de individuele zilveren medaille in de World Games in Lexington en de gouden medaille in de individuele en team-evenementen op de Aziatische Spelen in Guangzhou.
Het team van Saoedi-Arabië heeft op de Olympische Spelen in Londen 2012 de bronze medaille behaald.

Béatrice Van Paesschen werd 3e in het Europees Kampioenschap Junior, won de Beker van België Seniors twee keer en nam deel aan vele Nations Cup en de Grand Prix.

Ze was teamleider en coach van het Belgische team van de junioren en young riders voor meerdere jaren.

Hun jongste zoon, Constant (13/01/1994) loopt in hun voetsporen. Hij won het Belgische kampioenschap Scholieren in 2005, het Belgische Kampioenschap Juniors in 2007 en 2009, het Belgische Kampioenschap Young riders in 2011 en behaalde tweemaal een medaille op de Europese Kampioenschappen en was winnaar op verschillende Grand Prix.